۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

برخورد جدی با اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر رضوی

برخورد جدی با اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر رضوی فرماندار مشهد گفت: برخورد جدی با اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۷۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، محسن داوری از ممنوعیت فعالیت اتباع در شعاع سه‌کیلومتری حرم مطهر رضوی و تشدید برخورد با اتباع غیرمجاز در این شهر خبر داد.

فرماندار مشهد با تأکید بر اینکه طرد اتباع غیرمجاز یک امر قانونی است، تصریح کرد: اتباعی که مجوز اقامت ندارند، توسط نیروی انتظامی شناسایی و به کشور خودشان بازگردانده می‌شوند. این عملیات به صورت روزانه و مستمر در حال انجام است.

وی اظهار کرد: با اتباع مجوزی که دارای پروانه کار هستند، هیچ مشکلی وجود ندارد و برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد. اما فعالیت اتباع غیرمجاز در اطراف حرم مطهر به هیچ عنوان تحمل نخواهد شد و با اصنافی که از نیروی کار غیرمجاز استفاده می‌کنند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

داوری با اشاره به اینکه تعداد اتباع غیرمجاز در مشهد کم است، تاکید کرد که این مساله به هیچ عنوان قابل چشم‌پوشی نیست و برخورد با این افراد ادامه خواهد داشت تا امنیت و نظم عمومی در شهر حفظ شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار